Ripset ja kulmat

ammatillinen hoito

Lash lift (ripsien kestotaivutus & värjäys, Lash botox) (105 min) 75 e

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja.
Hoito kestää 60min — 1h 30min ja se sopii myös herkkäsilmäisille.
Lash Lift käsittelyn aikana tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistäsi saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset.
Käsittely alkaa ripsien tyvikohotuksella ja kestovärjäyksellä, jonka jälkeen ne käsitellään hoitoainella tai Lash Botox -seerumilla. Lash Botox on seerumi joka vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymia ja kiiltoa.
Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia.

Brow Lift ( kulmien laminointi) (60 min) 50 e

Kulmakarvojen laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kaunisti muotoillut.
Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutusaineella sekä kinnitysaineella, kestövärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä.
Brow laminoinilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikaillaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Lash lift + brow lift (ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi) (150 min) 95 e

  Ripsien värjäys kestovärillä (30 min) 29 e

Ripsien ja kulmien värjays kestovärillä ja muotoilu (45 min) 48 e

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä, henna värillä (35 min) 35 e

Ripsienpidennys klassinen (120 min) 89 e

Ripsienpidennyksissä omiin luonnon ripsiin laitetaan ripsikuituja erikoisliimalla.
Klassisissa ripsipidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli yhteen omaan luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu ripsienpidennyksiin tarkoitetulla erikoisliimalla. Kiinnitettävien ripsikuitujen lukumäärään vaikuttaa haluttu lopputulos sekä omien ripsien tuuheus.
Ripsikuituja on eri pituuksia ja kaarevuuksia sekä paksuuksia. Jokaiselle voidaan suunnitella juuri sopiva pidennys ottamalla huomioon omien ripsien pituus ja kunto sekä silmän malli.
Ripsienpidennykset ovat tarkkaa käsityötä ja uusien ripsien laitto kestää n. 2-3h.
Huolellinen kotihoito on tärkeää, että ripset saadaan pysymään hyväkuntoisina ja puhtaina.
Silmiä saa ja pitää puhdistaa, sillä hiki, ihon oma rasva, meikki ja muuta epäpuhtaudet haurastuttavat liimasidosta

Ripsihuolto klassinen (90 min) 65 e

Omat luonnonripset uusiutuvat 30-90 päivän sykleissä. Joka kerta kun oma luonnonripsi tippuu, tippuu myös kuitu sen mukana. Sen takia ripsienpidennykset vaativat huoltoa, jos haluaa pitää niitä säännöllisesti. Yleensä ripsiä huolletaan 2-4 viikon välein, riippuen siitä kuinka hyvin ripset pysyvät asiakkaalla. Huolellinen kotihoito on tärkeää, että ripset saadaan pysymään hyväkuntoisina ja puhtaina. Silmiä saa ja pitää puhdistaa, sillä hiki, ihon oma rasva, meikki ja muut epäpuhtaudet haurastuttavat liimasidosta.

Ripsienpidennys volyymi (165 min) 115 e

Volyymi ripsienpidennyksissä yhteen omaan ripseen voidaan kiinnittää 2-6 hyvin ohutta ripsikuitua. Volyymiviuhkoilla saadaan ripsiin enemmän tuuheutta ja näyttävyyttä kuin klassisilla ripsienpidennyksillä. Volyymitekniikalla voidaam saada myös hyvin luonnolliset ripsienpidennykset mikäli sellaiset on toiveissa tai sitten erittäin näyttävät tuuheat ripset.
Ripsikuituja löytyy eri vahvuuksia, kaarevuuksia ja pituuksia. Ripsienpidennyksiä tehdessä otetaan aina asiakkaan toiveet huomioon, mutta kaikille ei kuitenkaan voida laittaa kaikkein pisimpiä ripsikuituja, varsinkin jos omat ripset ovat kovin hauraat ja lyhyet. Liian pitkät ripsikuidut saattavat vahingoittaa omia luonnonripsiä ja sen vuoksi ripsienpidennyksiä tehdessä on otettava aina huomioon kuinka pitkiä/vahvoja kuituja asiakkaan omat ripset jaksavat kannatella.
Volyymiripsienpidennyksistä puhuttaessa käytetään ripsiviuhkasta usein nimitystä “2D” tai “4D”. Tässä yhteydessä numero tarkoittaa sitä, kuinka monesta ripsikuidusta viuhka muodostuu, eli esimerkiksi 2D -ripsissä on vain kaksi ohutta kuitua samassa viuhkassa ja “4D” -ripsissä neljä kuitua. Hämmennystä asiassa herättää se, että ripsien kaarevuudesta puhuttaessa voidaan käyttää myös ilmaisua “D”, jolloin se tarkoittaa että ripsi on D-kaarevuutta. Huolellinen kotihoito on tärkeää, että ripset saadaan pysymään hyväkuntoisina ja puhtaina. Silmiä saa ja pitää puhdistaa, sillä hiki, ihon oma rasva, meikki ja muut epäpuhtaudet haurastuttavat liimasidosta.
Ripsihuolto volyymi (1 t 30 min) 70 e
Omat luonnonripset uusiutuvat 30-90 päivän sykleissä. Joka kerta kun oma luonnonripsi tippuu, tippuu myös kuitu sen mukana. Sen takia ripsienpidennykset vaativat huoltoa, jos haluaa pitää niitä säännöllisesti. Yleensä ripsiä huolletaan 2-4 viikon välein, riippuen siitä kuinka hyvin ripset pysyvät asiakkaalla. Huolellinen kotihoito on tärkeää, että ripset saadaan pysymään hyväkuntoisina ja puhtaina. Silmiä saa ja pitää puhdistaa, sillä hiki, ihon oma rasva, meikki ja muut epäpuhtaudet haurastuttavat liimasidosta

Volyymihuolto uusi asiakas (muualta tulevat) (150 min) 75 e

Pidennysten poisto (15 min) 30 e

Olemme Lovely brändin virallinen edustaja Suomessa
Meiltä kauneus alan ammattilaiset, opiskelijat voi ostaa:
✨ Ripsienpidennys tuotteet ja tarvikkeet
✨ Lash /Brow Lift tuotteet ja tarvikkeet
✨ Henna brows tuotteet ja tarvikkeet
 
Lovely on nopeasti kehittyvä ripsibrändi, joka tarjoaa laadukkaita, testattuja ja sertifioituja tuotteita ammattilaisille. 
Kerrothan siis, kuinka voimme auttaa! 
Toivotamme sinutkin tervetulleeksi Lovelyn asiakkaaksi!
Katso video

Käytämme hoidoissa vain kauneudenhoitolan ammattilaisille suunnattuja tuotesarjoja

Tuomme itse maahan laadukkaita Lovely brändin tuotteita (ripsienpidennys tuotteet ja tarvikkeet, kulmienstailaus tuotteet, sokerointi tuotteet)

Palautetta asiakkailtamme

Erinomainen työ erittäin kohtuulliseen hintaan. Pidin siitä! Suosittelen sinua ehdottomasti ystävilleni ja tuttavilleni

Maarit Hakala

Haluan ilmaista kiitollisuuteni Lovely-asiantuntijoille muutoksestani! Aion ehdottomasti yhteyttä uudelleen!

Kaija Heikkinen

Kiitos ihanasta erinomaisesta pysyvästä meikistä. Se näyttää erittäin mukavalta! En edes odottanut tätä tulosta!

Pauliina Ahola

Seuraa instagram-tiliämme @lovelyacademyfinland

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Ja saat ajankohtaista tietoa tarjouksista, uusista tuotteista ja palveluista, asiakaseduista ja tapahtumista

Add to cart

Varaa aikasi nyt